Verzending en Retour

Overklok.nl verstuurt bestellingen met PostNL binnen Nederland, België en Duitsland.
Onze versnelde levering en same day delivery zendingen versturen wij met RedjePakketje.

Bij elke bestelling heb je 30 dagen retourrecht, deze termijn gaat in vanaf de dag dat de bestelling is ontvangen.
Na het verwijderen van de folies / stickers vervalt het retourrecht van je onderdeel. De garantie vervalt hierbij uiteraard niet.

Verzending-Retour-Overklok

Retour

Ben je niet tevreden met je bestelling? Je hebt 30 dagen retourrecht om je bestelling terug te sturen naar Overklok.

Retourmelding stappenplan:

 • Download het retourformulier:
 • Vul het retourformulier volledig in (bestelnummer verplicht) en print het formulier uit. Heb je geen printer? Dan mag je alle gevraagde gegevens ook duidelijk op een blaadje schrijven.
 • Voeg het volledig ingevulde retourformulier toe aan je retourzending
 • Retourneer je bestelling naar onderstaand adres
 • Frankeer de bestelling voldoende, bekijk:
 • Product(en) kan je in de verzenddoos retourneren. Indien je de producten in een envelop hebt ontvangen raden we aan om zelf een doos te zoeken voor het retourneren. Verpak het product altijd goed zodat er geen kans op schade is tijdens verzending! Overklok.nl is niet verantwoordelijk bij beschadigingen door onvoldoende bescherming bij verzending.
 • De verwerkingstijd van een retour is gemiddeld 1 tot 3 werkdagen na ontvangst. De verwerkingstijd voor terugbetalingen is gemiddeld 2 tot 5 werkdagen na ontvangst

Retour adres:

EPIA B.V.
Schootense Loop 4L
Helmond 5708HX

Belangrijk:
Vergeet niet het retourformulier bij de zending te voegen. Anders kan onze retour afdeling niet herkennen van wie het pakket afkomstig is en kan het niet worden behandeld.

Extra info bij de keuze voor “geld retour”:
Indien een retour goedgekeurd is voor “geld retour” zullen wij terugbetalen op dezelfde manier waarop deze bestelling aan ons betaald is.
Bij de keuze voor Afterpay wordt de factuur aangepast en wordt er namens Afterpay terugbetaald indien de factuur al voldaan is.
Mocht de factuur van Afterpay nog niet voldaan zijn, dan wordt de factuur aangepast en zal de nieuwe factuur per email worden verstuurd.

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Tijdens het afrekenen kun je kiezen welke verzendmethode je wenst voor je bestelling. Hieronder vind je de verschillende verzendmethodes.

 • Gratis verzending (op werkdagen voor 18:30 besteld, morgen in huis) Deze verzendmethode is gratis en is beschikbaar voor bestellingen uit Nederland, België als Duitsland beschikbaar. LET OP: De levertijd voor België en Duitsland is bij deze verzending langer (2 – 4 werkdagen).
 • Track & Trace (op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis) Deze verzendmethode is beschikbaar voor alle bestellingen vanuit Nederland, België en Duitsland.
 • Spoed levering Deze spoed verzendmogelijkheid is beschikbaar voor alle bestellingen binnen Nederland. Op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor 23:59 besteld? Dan is het de volgende dag tussen 17:00 en 22:00 in huis.
 • Same day delivery Deze Same day delivery optie maakt het mogelijk om op werkdagen je bestelling nog op dezelfde dag tussen 17:00 en 22:00 te laten leveren! Deze optie is beschikbaar voor alle bestellingen in Nederland en is tussen 0:00 en 12:00 beschikbaar op de afrekenpagina!
 • Winkel Eindhoven (afhalen) Tijdens kantoortijden is het mogelijk om je bestelling af te halen in ons filiaal (Eindhoven – Nederland).